Voorstelling ‘Kortsluiting’

Lieve mensen,

De Vestzakkomedie heeft jammer genoeg moeten besluiten om de voorstellingen van Kortsluiting  in november a.s. te annuleren.
We hadden er heel veel zin in om u te laten genieten van prachtige toneelavonden! Maar Corona laat ons nu zien dat het nu niet haalbaar is.
De mensen die al kaartjes hebben gekocht, ontvangen een mail en krijgen hun geld retour.
Natuurlijk hopen wij op betere tijden zonder maatregelen.
Graag tot ziens en blijf gezond!

Vestzakkomedie

 

“Kortsluiting?” gaat over de ziekte van Alzheimer.

Korte Inhoud:

Victor lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Hij probeert zijn vergeetachtigheid zo veel mogelijk te verbergen. Daarbij is hij altijd gefascineerd geweest door taal. ‘Taal is het enige wat ik nog heb,’ zegt hij op een gegeven moment. Toch merkt hij dat de taal hem door de vingers glipt. Voor zijn directe omgeving is het moeilijk hiermee om te gaan. Echtgenote Charlotte wordt geconfronteerd met een man die af en toe niet weet wie zij is en haar aanspreekt als een vreemde. Zoon Thomas heeft zo zijn eigen besognes. Buurvrouw Eva is wel bezorgd en lief, maar heeft eigenlijk een dubbele agenda.

Haye van der Heyden verstaat als geen ander de kunst om ogenschijnlijk zware onderwerpen op een luchtige manier te benaderen. Zo ook in Kortsluiting, dat de schrijver zelf als een van zijn beste stukken beschouwt. We zien herkenbare personages in realistische situaties. Ondanks het serieuze thema valt er genoeg te lachen. Voor alle toneelliefhebbers, maar zeker ook voor mensen die op de een of andere manier bij de ziekte betrokken zijn, is het stuk een aanrader.

Na het succes van onze grote productie Vette vis bij de erfenis? presenteert de Vestzakkomedie zich met de veel kleinere productie Kortsluiting op een heel andere manier: klein, fijn en intens. We hopen dat u ook van deze voorstelling weer net zo veel geniet!

Veel plezier bij deze nieuwe voorstelling door de Vestzakkomedie!

 

Regie
Machteld de Haan
Regieassistent
Maria van de Gevel

Productie
Dian van de Ven
Ada Slikker
Els van Kasteren
Anja Hebing

Grime
Moniek van Veldhoven
Sylvia van Stiphout

Techniek
Foolen Audio & Light

De speeldata van de nieuwe voorstelling ”Kortsluiting” zijn:

Vrijdag 13 november 2020 om 20.15u

Zaterdag 14 november 2020 om 20.15u

Vrijdag 20 november 2020 om 20.15u

Zaterdag 21 november 2020 om 20.15u

 

Locatie: Het Vestzaktheater, Kerkstraat 2, Son en Breugel