Voorstelling ‘Vette Vis bij de erfenis?’ 

“Vette Vis bij de erfenis?” is een dol dwaze komedie waarbij de spelers alles uit de kast halen om u een geweldige avond te bezorgen.

Korte Inhoud:

De gegoede zussen Schoonbeke zijn in rep en roep wanneer blijkt dat het pronkstuk uit de erfenis van hun overleden broer, een immense villa in Bauhuis-stijl, aan hun neus voorbijgaat en in handen komt van een buitenechtelijk kind, nota bene een simpele visboer uit Antwerpen. Weg vette erfenis en weg huis en haard voor vier van de vijf zussen, die hun leven lang in de villa hebben gewoond.

De zussen zinnen op wraak en verzinnen een list om aan te tonen dat de Vlaamse visboer geen rechtmatige erfgenaam is. Hun snode plannen worden echter gedwarsboomd door het personeel, dat het juist wel goed kan vinden met de nieuwe huisbaas.

Hoe deze geschiedenis zal aflopen? Dat blijft nog een spannende verrassing. Maar zeker is dat je tot aan de allerlaatste scène zult genieten van een onvervalste komedie in sneltreinvaart, boordevol heerlijke intriges en dwaze verwikkelingen! Veel plezier bij deze nieuwe voorstelling door de Vestzakkomedie!

 

Regie
Lilian van Overbeek

Productie
Ada Slikker
Els van Kasteren
Dian van de Ven

Grime
Karin Hanraets
Moniek van Veldhoven
Sylvia van Stiphout

Techniek
Foolen Audio & Light

De speeldata van de nieuwe voorstelling ”Vette Vis bij de erfenis?”  zijn 13, 15, 16, 20 en 22 november

 

Locatie: Het Vestzaktheater, Kerkstraat 2, Son en Breugel